Reparatie en onderhoud

Voor reparatie en onderhoud aan je gewone fiets en/of e-bike ben je bij ANJO Bikes aan het juiste adres. Sinds januari 2023 zijn wij officieel Boschdealer en kunnen wij de hele techniek van deze marktleider in motoren van elektrische fietsen ondersteunen. Maar ook bijna elk ander merk e-bike of gewone fiets kunnen wij repareren en onderhouden.t.

Home | Diensten | Reparatie en onderhoud

Oudste fiets

Wist je dat de oudste fiets die we voor reparatie kregen aangeboden maar liefst 70 jaar oud was? De eigenaar wilde zijn eerste fiets, die hij op 19-jarige leeftijd had aangeschaft, graag weer in oude glorie herstellen. De banden van de roestige tweewieler waren helemaal op. De binnenband die op verschillende plaatsen door de buitenband heen kwam, was met duct tape dichtgeplakt. We hebben de fiets weer helemaal op kunnen lappen. Hij was misschien niet meer als nieuw, maar dankzij onze kennis en ervaring was de oude fiets weer klaar voor nieuwe fietstochtjes.

Verleng de levensduur

Of je nu een oude of nieuwere tweewieler hebt, neem gerust contact met ons op als jouw (elektrische) fiets gerepareerd moet worden. Of doe je tweewieler bij ons in onderhoud. Dan wordt alles weer opnieuw afgesteld en gecontroleerd. Daarmee voorkom je vroegtijdige slijtage, verklein je de kans op pech onderweg en verleng je de levensduur van je fiets. Zo kun je weer een tijd veilig vooruit!

ANJO bikes

Online

Welkom bij ANJO bikes. Heeft u vragen? Stel hier gerust uw vraag.
by Best4u Media